Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik van de website www.scoutingbvb.nl en alle informatie, materialen en diensten die hierop beschikbaar zijn. Door gebruik te maken van deze website, stemt u in met de onderstaande voorwaarden en bepalingen.

  1. Informatie en nauwkeurigheid:

Hoewel we ernaar streven om accurate en actuele informatie te verstrekken, kunnen we geen garantie bieden voor de volledigheid, juistheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie op scoutingbvb.nl. De verstrekte informatie is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en mag niet worden beschouwd als professioneel advies. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

  1. Externe links:

scoutingbvb.nl kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud, nauwkeurigheid of beschikbaarheid van deze externe websites. Het opnemen van links impliceert geen goedkeuring of associatie van onze kant. Het volgen van deze links is op eigen risico.

  1. Gebruik van materialen:

Het materiaal op scoutingbvb.nl, inclusief teksten, afbeeldingen, logo's en andere grafische elementen, is auteursrechtelijk beschermd en eigendom van de respectievelijke eigenaars. Het is niet toegestaan om dit materiaal te kopiëren, reproduceren, verspreiden of op enige andere wijze te gebruiken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar.

  1. Gebruik van persoonlijke gegevens:

Het verzamelen en gebruik van persoonlijke gegevens op scoutingbvb.nl valt onder ons privacybeleid. We nemen de privacy van onze gebruikers serieus en streven ernaar om persoonlijke gegevens te beschermen volgens toepasselijke wet- en regelgeving. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen.

  1. Wijzigingen en aansprakelijkheid:

We behouden ons het recht voor om deze disclaimer op elk moment te wijzigen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig terug te keren naar deze pagina om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen. We zijn niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele, gevolg- of andere schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.

Door gebruik te maken van scoutingbvb.nl stemt u in met deze disclaimer en begrijpt u dat het uw verantwoordelijkheid is om deze te lezen en te begrijpen voordat u de website gebruikt.

 

Over ons

Bij Scouting Berdenis van Berlekom vind je Uitdaging en avontuur! Onze groep bestaat al sinds 1911 en is dankzij onze enthousiaste vrijwilligers nog steeds heel actief. 
Voor al onze leden is er wekelijks van alles te doen in en rond ons clubhuis in het centrum van Middelburg

Opkomsttijden

Welpen

Zaterdag 14:00 - 16:30

Scouts

Zaterdag 14:00 - 16:30

Explo's

Vrijdag 19:300 21:30

Stam

Vrijdag 20:00 - 00:00

Contactgegevens

Adres: Zuidsingel 92, 4331 RV Middelburg

Email: info@scoutingbvb.nl

Opkomsttijden: vrijdag of zaterdag

Volg ons